آموزش کامل نحوه روغن گیری زیتون ۱۰۰% ارگانیک

آموزش روغن گیری زیتون

خرید روغن زیتون اصل امروزه به یکی از مشکلات اساسی مصرف کننده‌ها بدل شده است. بازار این روزها پر از جنس‌های تقلبی و بی کیفیت است که مشتریان را از خرید منصرف می‌کند؛ اما شما می‌توانید بهترین روغن زیتون را از فروشگاه زیتون ۰۱۳ تهیه کنید. ما قصد داریم در این مقاله به شما نحوه روغن گیری ۱۰۰ درصد ارگانیک، حتی در منزل به روش‌های سنتی را آموزش دهیم؛ اما دقت کنید که این کار نیاز به تجربه بالا است و اگر این تجربه را ندارید می‌توانید از سایت ما بهترین روغن زیتون خوراکی فرابکر و مالشی را سفارش دهید.

روغن گیری زیتون به روش سنتی

روغن‌گیری از زیتون از گذشته‌های خیلی دور رایج بوده است و هر فرهنگی روش مخصوص خود را در تولید این روغن داشته است. قدیمی‌ها برای گرفتن روغن زیتون، میوه زیتون را با ضربه زدن به درخت زیتون روی یک پارچه جمع می‌کردند، سپس آن‌ها را آسیاب کرده و حرارت می‌دادند تا روغن پس دهد. شکل سنتی آن در حال حاضر به صنعتی تبدیل شده است و روغن‌گیری از زیتون توسط دستگاه‌های طراحی شده به این منظور انجام می‌شود؛ اما آن‌هایی که دوست دارند در خانه روغن زیتون تهیه کنند می‌توانند از شیوه‌ی سنتی استفاده کنند که در اینجا شرح می‌دهیم.

چگونه در خانه روغن زیتون بگیریم؟

نحوه روغن گیری زیتون

زیتون تازه با کیفیت را پس از برداشت شسته و پس از جدا کردن هسته آن، زیتون‌ها را خرد یا آسیاب کنید (آسیاب کردن زیتون نتیجه بهتری به شما می‌دهد). زیتون‌های آسیاب شده را در ظرفی حرارت داده تا کم کم روغن خود را پس دهند. سپس تفاله و روغن را در صافی بریزید و با وارد کردن فشار به تفاله باقی مانده روغن آن را جدا نمایید. ریختن تفاله در پارچه‌ای محکم و تمیز برای این کار بهتر است؛ چون راحت‌تر می‌توان به پارچه فشار آورد. فشار وارد کردن معمولاً با کمک اهرم‌هایی صورت می‌گیرد که در گذشته ۲ سنگ صاف روی هم کمک بیشتری به خارج شدن روغن می‌نمود.

مناسب‌ترین دستگاه روغن گیری زیتون

اهمیت استفاده و کاربرد از دستگاه روغن گیری زیتون با آگاهی از میزان کاربرد این دستگاه بیشتر خودش را بیشتر نشان می‌دهد. زیتون از میوه‌هایی محسوب می‌گردد که بسیار قدرتمند و خوشمزه است و می‌تواند برای بدن انسان بسیار مفید قرار بگیرد. بهترین دستگاه روغن‌کشی برای استفاده در خانه، دستگاه روغن ‌کشی مینی پرس و رومیزی است که کاربری ساده‌ای دارد و سبک و قابل حمل است. برای خرید دستگاه روغن‌ گیر خانگی باید ماشین ‌آلاتی را انتخاب کنید که پرس سرد می‌باشند؛ زیرا که امکان تصفیه روغن در خانه وجود ندارد.

هر یک کیلو زیتون چقدر روغن می‌دهد؟

برای فهمیدن اینکه هر کیلو زیتون چقدر روغن می‌دهد شما می‌توانید از تجربیات افرادی که در این زمینه فعالیت بیشتری داشته‌اند استفاده کنید؛ اما در شرایط مشابه و ثابت می‌توان گفت که پاسخ این سؤال تا حد بسیار زیادی به نوع زیتون مورد نظر شما دارد. انواع زیتون می‌توانند بازده ۷ درصد روغن تا ۲۲ درصد روغن دهی داشته باشند. معمولاً نمونه‌های شنگه استخوانی بین ۷ تا ۱۲ درصد روغن دارند، اما زیتون‌های زرد گاهی می‌توانند تا ۲۲ درصد روغن دهند. البته بعضی از زیتون‌ها نیز در موارد استثنایی ۲۵ درصد روغن دارند که البته باز هم این مورد را باید در نظر داشته باشید که چنین شرایطی کم پیش می‌آید و می‌توان گفت که حالت ایده‌آل برای یک زیتون این است که ۲۲ درصد روغن بدهد.

جمع بندی

روغن زیتون‌های موجود در بازار باید آرم استاندارد و مجوز سازمان غذا و دارو را داشته باشند. علاوه بر آن باید از فیلترهای تشخیصی نیز بگذرند. انواع روغن زیتون ایرانی عطر و طعمی‌ شبیه به میوه زیتون دارد. رنگی سبز متمایل به زرد و همچنین بوی روغن زیتون نباید شبیه بوی فلز، بوی رطوبت یا سرکه داشته باشد. اگر به روغن زیتون‌های ارگانیک و بدون افزودنی علاقه‌مند هستید، می‌توانید از سایت ما خریداری کنید. قیمت روغن زیتون در فروشگاه ۰۱۳ بسیار مناسب‌تر باقی فروشگاه‌ها است. جهت خرید می‌توانید همین حالا به سایت ما سر بزنید و انواع روغن زیتون باکیفیت را مشاهده و خریداری کنید.

نگهداری روغن زیتون اصل به چه نحو است؟

نگهداری از روغن زیتون خانگی که به دست آورده‌اید بسیار مهم تر از روش تولید آن است؛ زیرا در صورت عدم نگهداری اصولی، روغن شما فاسد می‌شود و دیگر نمی‌توانید از آن استفاده کنید. برای اینکه روغن زیتون خانگی شما سالم بماند، توجه داشته باشید که از قرار گرفتن روغن زیتون در معرض نور و حرارت جلوگیری کنید زیرا به کیفیت، طعم و ماندگاری آن آسیب می‌زند. پس بهتر است روغن زیتون گرفته شده را در بطری‌های شیشه‌ای مات یا تیره بریزید تا مانع از جذب نور شود. روغن به دست آمده را در جای خشک و خنگ نگهداری نمایید.

زیتون سبز بهتر است یا زیتون سیاه؟

زیتون سبز و سیاه تفاوت زیادی بـا هم ندارند. هر ۲ این زیتون‌ها، با وجـود اختلاف رنگــی کــه دارنــد، دارای ارزش غذایی یکسـانی می‌باشند. در مـورد زیتـون دو فـاز وجود دارد: فاز ۱ روغنی است؛ برخی از ایــن مــواد وقتــی زمســتان می‌شود، موم و گوشت زیتون کاملاً از روغن جدا گشته و روغنـی صـاف و یکدسـت باقی می‌ماند. موادی که در روغن زیتون می‌باشند، عامل بو و مزه‌اند. البته بخشی از ترکیبـات زیتـون بـه صـورت محلـول در آب می‌باشند و خـواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد میکروبـی دارنـد. مسلماً زیتـون تیـره بـه دلیـل خاستگاهی که دارد، ظاهر و شاید کمی طعم متفاوتی با زیتون سبز داشته باشد. امـا از لحـاظ ارزش غذایی، غیر از مقداری کاروتنوئید که نسبت به زیتون سبز بیشـتر دارد، تفـاوت چندانی ندارد. انواع روغن زیتون از این دو نوع زیتون به دست می‌آید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
محصولات ارگانیک فروشگاه زیتون 013

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست